Onderhoud

Ons productenarsenaal bestaat uit industriële stofzuigsystemen, mobiele stofzuigunits en machines welke voor de verwerking van diverse afvalstromen. Stofzuigers en installaties die moeten voldoen aan de ATEX richtlijnen zijn bij ons verkrijgbaar. Een belangrijk detail na de verkoop is het onderhoud, door een gedegen periodieke inspectie (inclusief keuring) van de machine of installatie wordt de levensduur niet alleen verlengd, ook het goed blijven werken en blijven voldoen aan alle eisen wordt hierdoor gewaarborgt.

Het beste advies voor u

Onze toegevoegde waarde bestaat uit kennis, die niet alleen gebaseerd is op theorie, maar vooral voortkomt uit onze jarenlange praktijkervaring in tal van lichte maar ook zeer zware industrieën. Wij bieden deze know-how aan in de vorm van het allerbeste advies dat u kunt krijgen. Zijn er wijzigingen benodigd aan de installatie of is er een uitbreiding benodigd kan dit met onze service monteurs besproken worden.

Tevens nemen wij ook “vreemde”centrale stofzuiginstallaties in onderhoud, vooraf wordt altijd een “0” beurt inspectie gehouden.

Periodieke inspectie

Een beschrijving van de activiteiten tijdens een periodieke inspectie:

  • Complete inventarisatie filterinstallaties (bij onbekende installaties)
  • Debiet- en drukverschilmetingen / emissiemeting als dit benodigd is
  • Visuele inspectie op lekkages van de gehele installatie / Controle stofafvoer
  • Filtermedium controleren, constateren van eventuele brugvorming
  • Reiniging testen (mechanisch of perslucht) / waar nodig het systeem afstellen
  • Het maken van een logboek per installatie maakt het systeem beheersbaar

Mochten er zaken naar voren komen die direct vernieuwd of verholpen dienen te worden dan is dat mogelijk, door onze grote voorraad kunnen wij u snel van dienst zijn.

Meer weten? Neem contact op!