De specialist op het gebied van industriële stofzuigers

AKAHA Nederland B.V.

AKAHA Nederland B.V. heeft door de jarenlange ervaring op het gebied van vacuümtechniek, industriële stofzuigers en milieutechnieken een unieke positie in de markt verworven. 

Het bedrijf is in 1943 opgericht genaamd “AKAHA Den Haag” en bediende voornamelijk de particulier markt en de kleine ondernemers met kleine kantoorartikelen. Dit is uitgegroeid tot het leveren van papiershredders en balenpersen en mobiele stofzuigers op grote schaal. In 2003 is het bedrijf van eigenaar gewisseld en heeft een nieuwe weg ingeslagen onder de naam AKAHA Nederland B.V. en zijn we ons meer gaan richten op de industriële vacuümtechniek, mobiele stofzuigers (ATEX) en milieutechniek. Door de jaren heen is gebleken dat deze vakgebieden uitstekend bij elkaar aansluiten.

Over ons

Sinds 2010 zijn we gevestigd in Moordrecht (Zuid Holland) in een “energie netraal” bedrijfsgebouw waar we alle mogelijkheden tot ons hebben om een kwalitatief goed product neer te kunnen zetten en onze klanten op een professionele manier te kunnen bedienen met een uitgebreide werkplaats, magazijn en showroom.

Tot onze klantenkring behoren voornamelijk grote industriële bedrijven zoals; staalfabrikanten, de meelindustrie, op- en overslag, straalbedrijven, tram-, metro-, bus- en treinremises, wasstraten, ziekenhuizen, verpakkingsindustrie maar ook de utilitietsbouw en particulieren. 

In de huidige markt zijn we een nog steeds groeiende onderneming met klantgerichte medewerkers. Wij streven ernaar om klantgerichte service te verlenen en willen een langdurige relatie met u opbouwen.

Meer weten? Neem contact op!